בלוג אפייה - פינוקים

איך מכינים במבה?

במבה היא חטיף שהפך לסמל תרבותי בישראל, ולא סתם היא נחשבת לאחד המאכלים והמותגים המזוהים… קרא עוד...

שוקולד בלונדי: הכול על הממתק הזהוב

בלונדי אומנם נשמע כמו שם חדש של צבע לשיער, אבל מדובר בסוג חדש יחסית של… קרא עוד...

סילאן: הכול על דבש התמרים

סילאן הוא ממתיק טבעי המופק מתמרים, שהיה מצרך בסיסי במטבח המזרח תיכוני במשך מאות שנים.… קרא עוד...

כל האפשרויות לציפוי לעוגה מושלם

כשמדובר בקישוט עוגות, הציפוי של העוגה חשוב לשיפור הטעם וגם להכנה של יצירת אומנות מדהימה.… קרא עוד...

נוגט: המתוק שכובש את עולם הקינוחים

נוגט הוא פינוק טעים שנהנים ממנו בצורות שונות ובכל רחבי העולם. יש לו מרקם עשיר… קרא עוד...

מרנג: כל הסוגים וטיפים להצלחה מובטחת

אם אתם אוהבי פבלובות, פאי לימון וקינוחים דומים אחרים, אחד החלקים הכי טובים שבהם הוא… קרא עוד...

קרם טרטר

קרם טרטר הוא מרכיב חשוב בתחום האפייה, ורוב הסיכויים שתמצאו אותו בלא מעט מתכונים. כדי… קרא עוד...

הכול על מאצ’ה

מאצ’ה היא טרנד מעניין בעולם המשקאות, ואם לא ידעתם עד עכשיו אז מדובר פשוט באבקה… קרא עוד...

קרמל

קרמל כבש את ליבם של חובבי מתוקים בכל העולם, כי הוא פשוט התוספת המושלמת לכל… קרא עוד...

איך שמים דף סוכר על עוגה?

דף סוכר הוא דרך מצוינת לעצב עוגות בדרכים מיוחדות, ובעיקר באמצעות הדפסים של דמויות אהובות… קרא עוד...