אגר אגר מה זה?
אגר אגר הוא חומר ג’לטיני טבעי המופק מאצות אדומות ומשמש כתחליף לג’לטין מהחי. הוא פופולרי בעיקר בבישול טבעוני, בקונדיטוריה ובמטבח האסייתי בשל תכונותיו הייחודיות – היכולת להסמיך ולהקנות מרקם ג’לטיני למנות שונות, מבלי להשפיע על הטעם. אגר אגר יעיל להכנת קינוחים, ג’לים, קרמים ורטבים ומוכר כתחליף בריא ודל קלוריות, עשיר בסיבים תזונתיים ותורם לתחושת שובע.
אגר אגר מוכר לנו כאחד המרכיבים מהטרנד החדש שרץ עכשיו ברשת, “קריסטלים אכילים”
אז אם גם אתם נשבתם ומוכרחים לנסות להכין את הממתק היפני המיוחד והיפה הזה ותהיתם איפה קונים אבקת אגר אגר? אתר פינוקים הוא התשובה!