בלוג אפייה - פינוקים

גלו את הסודות של חמאת קקאו: הלב של השוקולד הלבן

חמאת קקאו היא רכיב שלא נמצא בחזית הבמה של המתוקים אבל לגמרי בעל חשיבות רבה,… קרא עוד...

הכול על מרציפן

הוא מתאים לקישוט עוגות, עוגיות וכל מיני מתוקים טעימים, ואם רוצים אפזר לאכול אותו גם… קרא עוד...

ממתקים ישראליים

הממתקים הישראליים הם חלק בלתי נפרד מהתרבות ומהיסטוריה שלנו. הם לא רק משקפים את הטעמים… קרא עוד...

רחת לוקום – הכול על הממתק האהוב

רחת לוקום, אחד הממתקים האייקוניים ביותר במטבח המזרח תיכוני, הצליח לשבות לבבות ברחבי העולם בזכות… קרא עוד...

הכול על ג’לי

הוא מתוק, הוא צבעוני ויש לו מרקם רוטט ומיוחד – ג’לי הוא רכיב חשוב בקינוחים… קרא עוד...

תבנית סיליקון – כל מה שצריך לדעת על שימוש נכון

מאז שנכנסו תבניות סיליקון לעולם האפייה הן יצרו שינוי גדול, והן מאפשרות ליצור מאפים בצורות… קרא עוד...

מרענן, טעים ואפשר להכין אותו בבית! איך להכין קפה קר?

במדינה חמה כמו שלנו, אין אחד שלא משתוקק לשלוק מאייס קפה קר וטעים ביום חם… קרא עוד...

איך מכינים פופקורן בסיר?

הכי קל לקנות שקיות פופקורן ולחמם אותן במיקרוגל, אבל בהכנת פופקורן בסיר תקבלו פופקורן טעים… קרא עוד...

ממתקים נוסטלגיים – כל הממתקים האהובים של פעם

לכל אחד מאיתנו יש איזה ממתק נוסטלגי שהוא חלק בלתי נפרד מזיכרונות הילדות שלו. הטעמים,… קרא עוד...

איך לעבוד עם בצק סוכר – המדריך שיסביר לכם הכול

בצק סוכר הוא חומר צבעוני, נוח לעבודה ובעיקר מתוק המאפשר ליצור יצירות דמויות מתוקות וחמודות… קרא עוד...