בלוג אפייה - פינוקים

קרמל

קרמל כבש את ליבם של חובבי מתוקים בכל העולם, כי הוא פשוט התוספת המושלמת לכל… קרא עוד...

איך שמים דף סוכר על עוגה?

דף סוכר הוא דרך מצוינת לעצב עוגות בדרכים מיוחדות, ובעיקר באמצעות הדפסים של דמויות אהובות… קרא עוד...

טעמי גלידה נפוצים

אין כמו גלידה טובה להתרענן איתה ביום חם או סתם כשרוצים קינוח מתוק וטעים, אבל… קרא עוד...

סמורס

אחד הקינוחים שטוב שהגיעו לארץ מארצות הברית הוא סמורס. את המרכיבים שלו אנחנו מכירים היטב… קרא עוד...

המדריך הטעים לסוגי הלחמים השונים

לחם הוא מזון נפוץ ואהוב בכל העולם, ויש לו היסטוריה ארוכה ומעניינת. כל מדינה בעולם… קרא עוד...

ערב מגשים בצבעים – על הטרנד שכבש את הארץ

ערב מגשים בצבעים הוא טרנד חדש שסחף את העולם וגם את ישראל, והוא דרך מצוינת… קרא עוד...

איך לקשט עוגה לבר מצווה?

בר מצווה הוא אירוע משמעותי ומרגש, המציין את המעבר לבגרות ואת קבלת המצוות. וכמו שכולם… קרא עוד...

ממתקים ערבים

כולנו מכירים את הטעמים הממכרים והאהובים של ממתקים ערבים שבאים בטוב בכל סיטואציה. בקלאווה כקינוח… קרא עוד...

גלו את הסודות של חמאת קקאו: הלב של השוקולד הלבן

חמאת קקאו היא רכיב שלא נמצא בחזית הבמה של המתוקים אבל לגמרי בעל חשיבות רבה,… קרא עוד...

הכול על מרציפן

הוא מתאים לקישוט עוגות, עוגיות וכל מיני מתוקים טעימים, ואם רוצים אפזר לאכול אותו גם… קרא עוד...