בלוג אפייה - פינוקים

צימקאו: מה זה צימקאו ומה צריך לדעת עליו?

הוא לא מצריך טמפרור, הוא מתקשה ומתייצב מהר, הוא יכול להיות פרווה או טבעוני –… קרא עוד...

פקטין: למה הוא טוב ואיך משתמשים בו?

פקטין הוא רב סוכר שמשמש כמרכיב עיקרי באפייה בכלל ובהכנה של ריבות וקונפיטורות בפרט. מדובר… קרא עוד...

עוגת בנטו: כל מה שרציתם לדעת על הטרנד הלוהט

עוגת בנטו היא הפתרון המושלם למתנה אישית ומיוחדת. מדובר בעוגה קטנה הנאפית באופן אישי ומעוצבת… קרא עוד...

קישוט עוגיות ברויאל אייסינג כמו מקצוענים

תמיד כיף להסתכל בוויטרינות של קונדיטוריות נחשקות ולהתפעל מהיופי המופלא של העוגיות ושל העוגות המוצגות… קרא עוד...

חלה של שבת: טיפים מנצחים לקליעת חלה

אין כמו ריח של חלות שממלא את הבית בימי שישי. זה הריח הכי משפחתי וישראלי… קרא עוד...

במיוחד לחגי תשרי: עיצוב שולחן חג – קלאס באפס מאמץ

תפוח בדבש, תקיעת שופר, בניית סוכה וארבעת המינים – כל אלה ועוד רבים מסמלים את… קרא עוד...

תנורי אפייה מומלצים: איך לבחור תנור אפייה?

בבתים רבים המטבח הפך להיות לב הבית, המקום בו כולם מתקבצים לארוחות משפחתיות או סתם… קרא עוד...

אפייה עיוורת – לא מסובך כמו שחשבתם

בין אם תרצו להכין פאי מתוק ומפנק או קיש לארוחה חלבית טובה, ככל הנראה תצטרכו… קרא עוד...

רינג זו לא מילה גסה: הטיפים המנצחים לשימוש נכון ברינגים לאפייה

אם נעבור ליד ויטרינה של קונדיטוריה מצליחה נראה איך כל העוגות, הקינוחים והמאפים מוצגים לתפארת.… קרא עוד...

סוד הקסם של הג’לטין: מה זה ואיך נכון להשתמש בו?

עוגת גבינה קרה, מוס שוקולד מפנק או קינוח פנקוטה מושלם – כל הקינוחים האלה, טעימים… קרא עוד...