בלוג אפייה - פינוקים

איך עובדים עם בצק סוכר בקלות

בצק סוכר נחשב לאחד מחומרי הגלם המועדפים ביותר לעבודה בקרב אופים מקצועיים, כי אפשר ליצור… קרא עוד...

קינוחים לחנוכה: המתכונים המסורתיים והטעימים

חג חנוכה עומד בפתח ואיתו ממלאים את המאפיות והבתים ריחות של סופגניות ומתוקים אחרים. בבתים… קרא עוד...

המדריך לאפייה טבעונית

עולם הטבעונות חווה שגשוג בשנים האחרונות, בעיקר בגלל העלייה ההדרגתית והקבועה במודעות. עם זאת, כל… קרא עוד...

מזלפים ונהנים: כל מה שרציתם לדעת על זילוף עוגות

אפיית עוגות וקישוט שלהן הוא אומנות שלמה שנותנת מקום רב ליצירתיות וחדשנות. היום עוגה יכולה… קרא עוד...

קינוחי כוסות בחמישה טעמים

הזמנתם חברים או משפחה לארוחה נהדרת ומתחשק לכם לפנק אותם בקינוח טעים ומרשים בסופה? כדאי… קרא עוד...

קרם ברולה – מתכון פשוט וטעים

  אם אתם מחפשים קינוח מרשים וטעים לאירוח או לאירועים מיוחדים, קרם ברולה הוא הבחירה… קרא עוד...

איך להכין עוגת שוקולד ללא סוכר?

אורח חיים בריא והפחתת כמויות הסוכר הפכו לדרך חיים אצל אנשים רבים, שמאמינים שאפשר לחיות… קרא עוד...

איך לשדרג עוגת שוקולד

כמעט בכל בית אפשר למצוא מתכון מסורתי וקבוע לעוגות שוקולד, שאותו מכינים לאירועים או לסופי… קרא עוד...

רעיונות לקישוט עוגת יום הולדת

יום ההולדת של הילד או הילדה מתקרב, כבר יש לכם מתכון מנצח לעוגה המושלמת, והגיע… קרא עוד...

טמפרור שוקולד – כל הסודות והטיפים החשובים

טמפרור שוקולד הוא אחד השלבים הכי כיפיים ביצירה של שוקולד, ואולי גם אחד המאתגרים ביותר.… קרא עוד...