בלוג אפייה - פינוקים
סמורס
אחד הקינוחים שטוב שהגיעו לארץ מארצות הברית הוא סמורס. את המרכיבים שלו אנחנו מכירים היטב… קרא עוד...
אוג
המדריך הטעים לסוגי הלחמים השונים
לחם הוא מזון נפוץ ואהוב בכל העולם, ויש לו היסטוריה ארוכה ומעניינת. כל מדינה בעולם… קרא עוד...
אוג
ערב מגשים בצבעים – על הטרנד שכבש את הארץ
ערב מגשים בצבעים הוא טרנד חדש שסחף את העולם וגם את ישראל, והוא דרך מצוינת… קרא עוד...
יול
איך לקשט עוגה לבר מצווה?
בר מצווה הוא אירוע משמעותי ומרגש, המציין את המעבר לבגרות ואת קבלת המצוות. וכמו שכולם… קרא עוד...
יול
ממתקים ערבים
כולנו מכירים את הטעמים הממכרים והאהובים של ממתקים ערבים שבאים בטוב בכל סיטואציה. בקלאווה כקינוח… קרא עוד...
יול
גלו את הסודות של חמאת קקאו: הלב של השוקולד הלבן
חמאת קקאו היא רכיב שלא נמצא בחזית הבמה של המתוקים אבל לגמרי בעל חשיבות רבה,… קרא עוד...
יול
הכול על מרציפן
הוא מתאים לקישוט עוגות, עוגיות וכל מיני מתוקים טעימים, ואם רוצים אפזר לאכול אותו גם… קרא עוד...
יונ
ממתקים ישראליים
הממתקים הישראליים הם חלק בלתי נפרד מהתרבות ומהיסטוריה שלנו. הם לא רק משקפים את הטעמים… קרא עוד...
יונ
רחת לוקום – הכול על הממתק האהוב
רחת לוקום, אחד הממתקים האייקוניים ביותר במטבח המזרח תיכוני, הצליח לשבות לבבות ברחבי העולם בזכות… קרא עוד...
יונ
הכול על ג’לי
הוא מתוק, הוא צבעוני ויש לו מרקם רוטט ומיוחד – ג’לי הוא רכיב חשוב בקינוחים… קרא עוד...
מאי