
בלוג אפייה - פינוקים
כיבוד ליום הולדת – למסיבה מושלמת!
יום הולדת יש רק פעם בשנה, אז אם כבר החברים והמשפחה שאתם אוהבים התכנסו כדי… קרא עוד...
ינו
תחליף סוכר – המדריך המלא לבחירה בריאה ומתוקה
המודעות לתזונה בריאה עולה עם השנים, ויש חומר אחד ספציפי שהוא מכשול של אנשים רבים… קרא עוד...
דצמ
המלך הצרפתי: הכול על מקרון וטיפים שווים להכנה נכונה
הוא קלאסי, אלגנטי ויפה להפליא. הוא מוגש לנו בעשרות צבעים ובמאות טעמים; הוא נימוח, קליל… קרא עוד...
דצמ
חמאת בוטנים – הכול על הממרח האהובֱ!
חמאת בוטנים היא מאכל אהוב שמצא את דרכו למטבחים ברחבי העולם, והיא שימושית בזכות המרקם… קרא עוד...
דצמ
איך מכינים במבה?
במבה היא חטיף שהפך לסמל תרבותי בישראל, ולא סתם היא נחשבת לאחד המאכלים והמותגים המזוהים… קרא עוד...
נוב
שוקולד בלונדי: הכול על הממתק הזהוב
בלונדי אומנם נשמע כמו שם חדש של צבע לשיער, אבל מדובר בסוג חדש יחסית של… קרא עוד...
נוב
סילאן: הכול על דבש התמרים
סילאן הוא ממתיק טבעי המופק מתמרים, שהיה מצרך בסיסי במטבח המזרח תיכוני במשך מאות שנים.… קרא עוד...
נוב
כל האפשרויות לציפוי לעוגה מושלם
כשמדובר בקישוט עוגות, הציפוי של העוגה חשוב לשיפור הטעם וגם להכנה של יצירת אומנות מדהימה.… קרא עוד...
אוק
נוגט: המתוק שכובש את עולם הקינוחים
נוגט הוא פינוק טעים שנהנים ממנו בצורות שונות ובכל רחבי העולם. יש לו מרקם עשיר… קרא עוד...
אוק
מרנג: כל הסוגים וטיפים להצלחה מובטחת
אם אתם אוהבי פבלובות, פאי לימון וקינוחים דומים אחרים, אחד החלקים הכי טובים שבהם הוא… קרא עוד...
אוק