בלוג אפייה - פינוקים

המדריך לאפייה טבעונית

עולם הטבעונות חווה שגשוג בשנים האחרונות, בעיקר בגלל העלייה ההדרגתית והקבועה במודעות. עם זאת, כל… קרא עוד...

מזלפים ונהנים: כל מה שרציתם לדעת על זילוף עוגות

אפיית עוגות וקישוט שלהן הוא אומנות שלמה שנותנת מקום רב ליצירתיות וחדשנות. היום עוגה יכולה… קרא עוד...

קינוחי כוסות בחמישה טעמים

הזמנתם חברים או משפחה לארוחה נהדרת ומתחשק לכם לפנק אותם בקינוח טעים ומרשים בסופה? כדאי… קרא עוד...

קרם ברולה – מתכון פשוט וטעים

  אם אתם מחפשים קינוח מרשים וטעים לאירוח או לאירועים מיוחדים, קרם ברולה הוא הבחירה… קרא עוד...

איך להכין עוגת שוקולד ללא סוכר?

אורח חיים בריא והפחתת כמויות הסוכר הפכו לדרך חיים אצל אנשים רבים, שמאמינים שאפשר לחיות… קרא עוד...

איך לשדרג עוגת שוקולד

כמעט בכל בית אפשר למצוא מתכון מסורתי וקבוע לעוגות שוקולד, שאותו מכינים לאירועים או לסופי… קרא עוד...

רעיונות לקישוט עוגת יום הולדת

יום ההולדת של הילד או הילדה מתקרב, כבר יש לכם מתכון מנצח לעוגה המושלמת, והגיע… קרא עוד...

טמפרור שוקולד – כל הסודות והטיפים החשובים

טמפרור שוקולד הוא אחד השלבים הכי כיפיים ביצירה של שוקולד, ואולי גם אחד המאתגרים ביותר.… קרא עוד...

מכירת עוגות מהבית – כך תתחילו להרוויח כסף ממכירת עוגות

בשנים האחרונות, וגם בעידן הקורונה, אנשים רבים פתחו עסקים של מכירת מוצרי מזון ואפייה מהבית,… קרא עוד...

פאי פקאן-מתכון

אולי יעניין אותך גם..