בלוג אפייה - פינוקים

גלידן – כל מה שצריך לדעת

מה משותף לעוגות, עוגיות, קאפקייס, ואקלרים? מלבד העובדה שהם טעימים, ככל הנראה כולם מצופים, עטופים,… קרא עוד...

שוקולד רובי: מאיפה הוא הגיע אלינו ואיך זה שהוא כל כך יפה?

בשנת 2017 קרה דבר מה בעולם הקונדיטוריה – שוקולד חדש נולד. לא סתם שוקולד, אלא… קרא עוד...

צילום עוגות בסטייל – 10 הטיפים שיעשו את ההבדל

אם החלטתם לפתוח עסק לאפיית עוגות או שאתם אופים חובבים – כדאי שתדעו איך לצלם… קרא עוד...

סוגי תבניות אפייה

זה לא סוד שהדרך להצליח בעולם האפייה היא דיוק. ככל שנדייק יותר בכמויות, בטמפרטורה ובשלבי… קרא עוד...

גנאש שוקולד: איך מכינים גנאש וכיצד משתמשים בו?

גנאש שוקולד או כל דבר אחר ששוקולד הוא חלק ממנו, תמיד ישמע כמו קינוח מעולה… קרא עוד...

וניל: כל מה רציתם לדעת על הצמח המופלא

צמח הווניל ידוע בארומה הייחודית שלו, ומשמש להכנת קינוחים רבים וגם כחומר בסיס לתכשירים קוסמטיים… קרא עוד...

צימקאו: מה זה צימקאו ומה צריך לדעת עליו?

הוא לא מצריך טמפרור, הוא מתקשה ומתייצב מהר, הוא יכול להיות פרווה או טבעוני –… קרא עוד...

פקטין: למה הוא טוב ואיך משתמשים בו?

פקטין הוא רב סוכר שמשמש כמרכיב עיקרי באפייה בכלל ובהכנה של ריבות וקונפיטורות בפרט. מדובר… קרא עוד...

עוגת בנטו: כל מה שרציתם לדעת על הטרנד הלוהט

עוגת בנטו היא הפתרון המושלם למתנה אישית ומיוחדת. מדובר בעוגה קטנה הנאפית באופן אישי ומעוצבת… קרא עוד...

קישוט עוגיות ברויאל אייסינג כמו מקצוענים

תמיד כיף להסתכל בוויטרינות של קונדיטוריות נחשקות ולהתפעל מהיופי המופלא של העוגיות ושל העוגות המוצגות… קרא עוד...