
בלוג אפייה - פינוקים
קרם טרטר
קרם טרטר הוא מרכיב חשוב בתחום האפייה, ורוב הסיכויים שתמצאו אותו בלא מעט מתכונים. כדי… קרא עוד...
ספט
הכול על מאצ’ה
מאצ’ה היא טרנד מעניין בעולם המשקאות, ואם לא ידעתם עד עכשיו אז מדובר פשוט באבקה… קרא עוד...
ספט
איך שמים דף סוכר על עוגה?
דף סוכר הוא דרך מצוינת לעצב עוגות בדרכים מיוחדות, ובעיקר באמצעות הדפסים של דמויות אהובות… קרא עוד...
ספט
טעמי גלידה נפוצים
אין כמו גלידה טובה להתרענן איתה ביום חם או סתם כשרוצים קינוח מתוק וטעים, אבל… קרא עוד...
אוג
סמורס
אחד הקינוחים שטוב שהגיעו לארץ מארצות הברית הוא סמורס. את המרכיבים שלו אנחנו מכירים היטב… קרא עוד...
אוג
המדריך הטעים לסוגי הלחמים השונים
לחם הוא מזון נפוץ ואהוב בכל העולם, ויש לו היסטוריה ארוכה ומעניינת. כל מדינה בעולם… קרא עוד...
אוג
ערב מגשים בצבעים – על הטרנד שכבש את הארץ
ערב מגשים בצבעים הוא טרנד חדש שסחף את העולם וגם את ישראל, והוא דרך מצוינת… קרא עוד...
יול
איך לקשט עוגה לבר מצווה?
בר מצווה הוא אירוע משמעותי ומרגש, המציין את המעבר לבגרות ואת קבלת המצוות. וכמו שכולם… קרא עוד...
יול
ממתקים ערבים
כולנו מכירים את הטעמים הממכרים והאהובים של ממתקים ערבים שבאים בטוב בכל סיטואציה. בקלאווה כקינוח… קרא עוד...
יול