בלוג אפייה - פינוקים

קוקה קולה – מי המציא את הקולה ועוד עובדות שלא ידעתם על המשקה האהוב עליכם.

בואו ניקח צעד אחורה בזמן לסוף המאה ה -19, תקופה שהתאפיינה בחדשנות ובניסויים רבים. דמיינו… קרא עוד...

איך מכינים פופקורן כמו בקולנוע?

אז יש לכם דודא להכין פופקורן בטעם ממש כמו של הקולנוע, אבל אתם לא רוצים… קרא עוד...

עיטוף עוגה בקצפת – המדריך המלא!

עיטוף עוגה הוא אחד מהחלקים החשובים ביותר בעיצוב עוגות. עיטוף העוגה בקצפת משפר את הנראות… קרא עוד...

גלידן – כל מה שצריך לדעת

מה משותף לעוגות, עוגיות, קאפקייס, ואקלרים? מלבד העובדה שהם טעימים, ככל הנראה כולם מצופים, עטופים,… קרא עוד...

שוקולד רובי: מאיפה הוא הגיע אלינו ואיך זה שהוא כל כך יפה?

בשנת 2017 קרה דבר מה בעולם הקונדיטוריה – שוקולד חדש נולד. לא סתם שוקולד, אלא… קרא עוד...

צילום עוגות בסטייל – 10 הטיפים שיעשו את ההבדל

אם החלטתם לפתוח עסק לאפיית עוגות או שאתם אופים חובבים – כדאי שתדעו איך לצלם… קרא עוד...

סוגי תבניות אפייה

זה לא סוד שהדרך להצליח בעולם האפייה היא דיוק. ככל שנדייק יותר בכמויות, בטמפרטורה ובשלבי… קרא עוד...

גנאש שוקולד: איך מכינים גנאש וכיצד משתמשים בו?

גנאש שוקולד או כל דבר אחר ששוקולד הוא חלק ממנו, תמיד ישמע כמו קינוח מעולה… קרא עוד...

וניל: כל מה רציתם לדעת על הצמח המופלא

צמח הווניל ידוע בארומה הייחודית שלו, ומשמש להכנת קינוחים רבים וגם כחומר בסיס לתכשירים קוסמטיים… קרא עוד...

צימקאו: מה זה צימקאו ומה צריך לדעת עליו?

הוא לא מצריך טמפרור, הוא מתקשה ומתייצב מהר, הוא יכול להיות פרווה או טבעוני –… קרא עוד...