בלוג אפייה - פינוקים

שולחן מתוקים מעוצב – המדריך המלא

כשיום ההולדת מתקרב מתחילה להיות תחושה של התרגשות באוויר. כולם מצפים ליום המיוחל שבו כל… קרא עוד...

המסת שוקולד: כל הדרכים להמסת שוקולד

שוקולד. לרבים מאתנו המילה הזאת עושה לבלוטות הטעם עקצוץ נעים רק מלשמוע (או לקרוא) אותה.… קרא עוד...

התפחת בצק שמרים במקרר – כך תעשו זאת

אוהבים אפייה? לא יכולים בלי עוגות שמרים? הכנת בצק שמרים בעצמכם בבית היא הבסיס המושלם… קרא עוד...

טיפים לאפייה נכונה למתחילים

מאז ומעולם אנשים רבים נמשכו לעולם האפייה, אך זה קורה במיוחד בתקופה האחרונה, המאפשרת לרבים… קרא עוד...

רעיונות לעיצוב שולחנות יום הולדת

יום ההולדת הוא אחד האירועים הכי כיפיים שאפשר לארגן לילד: מכינים את האוכל שהוא הכי… קרא עוד...

איך לאפות לחם

בשנים האחרונות, ובייחוד בזמן תקופת הקורונה, נדמה שכולם החליטו להיכנס למטבח ולהתחיל לאפות. אפייה נתפסה… קרא עוד...

איך עובדים עם בצק סוכר בקלות

בצק סוכר נחשב לאחד מחומרי הגלם המועדפים ביותר לעבודה בקרב אופים מקצועיים, כי אפשר ליצור… קרא עוד...

קינוחים לחנוכה: המתכונים המסורתיים והטעימים

חג חנוכה עומד בפתח ואיתו ממלאים את המאפיות והבתים ריחות של סופגניות ומתוקים אחרים. בבתים… קרא עוד...

המדריך לאפייה טבעונית

עולם הטבעונות חווה שגשוג בשנים האחרונות, בעיקר בגלל העלייה ההדרגתית והקבועה במודעות. עם זאת, כל… קרא עוד...

מזלפים ונהנים: כל מה שרציתם לדעת על זילוף עוגות

אפיית עוגות וקישוט שלהן הוא אומנות שלמה שנותנת מקום רב ליצירתיות וחדשנות. היום עוגה יכולה… קרא עוד...